HTML

elevenmertek

hétköznapi, embereket érdeklő, érintő közérdekű témákról amivel találkozom magam is

Friss topikok

Címkék

Az MSZP támogatja az LMP-t az ügynökkérdés tárgyalásában

2012.03.20. 11:56 elevenmertek

A szocialisták támogatják, hogy parlamenti vitanap foglalkozzon az ügynöküggyel, az MSZP-s képviselők ezért aláírják az erre vonatkozó LMP-s kezdeményezést — tudatta Mesterházy Attila hétfőn sajtótájékoztatón. Schiffer András múlt kedden jelentette be, hogy az LMP politikai vitanapot kezdeményez az állambiztonsági múlt feltárása ügyében. Szavai szerint a vitanapon azt próbálnák felderíteni, hogy az elmúlt húsz évben miért vallott kudarcot minden olyan kísérlet, amely az aktanyilvánosságot célozta. Az MSZP elnök-frakcióvezetője elmondta továbbá: szolidárisak Schiffer Andrással, megengedhetetlennek tartják ugyanis, amit Lázár János Fidesz-frakcióvezető a felmenőiről mondott.

Azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz-KDNP-frakciószövetség hétfőn felkérte a kormányt, hogy május 15-ig dolgozza ki azokat a jogszabályokat, amelyek lehetővé teszik a kommunista rendszer bűneit feltáró Nemzeti Emlékezet Bizottsága létrehozását, Mesterházy Attila közölte: attól tartanak, hogy ez csak figyelemelterelés, és a Fidesz így próbálja elkerülni a parlamenti vitát. Hozzátette, kíváncsiak rá, kik lesznek azok a szakértők, akik a bizottságban helyet kapnak. Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elevenmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr104327954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása