HTML

elevenmertek

hétköznapi, embereket érdeklő, érintő közérdekű témákról amivel találkozom magam is

Friss topikok

Címkék

Navracsics miniszterelnökhelyettes szerint is le kell mondania Schmitt Pálnak haladéktalanul

2012.01.13. 14:23 elevenmertek

A közigazgatási és igazságügyi miniszter által alapított blog szerkesztői véleménye szerint csak Schmitt Pál haladéktalan lemondásával védhető meg a köztársasági elnöki poszt tekintélye.

 
Navracsics blogja lemondatná Schmittet

A Jobbklikk nevű konzervatív blog - aminek jó ideig Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter is szerzője volt - pénteki bejegyzésében Schmitt Pál köztársasági elnök haladéktalan lemondását tartja a legjobb eszköznek a köztársasági elnöki poszt tekintélyének védelmére. „Az elnöki hivatal tekintélyének megmentéséért, de legalábbis megőrizve az esélyt annak újjáépítésére, Schmitt Pálnak haladéktalanul le kellene mondania” – írja a szerkesztőségi vélemény.

A bejegyzés szerint a sajtóból érkező súlyos plágiumvádakat a Köztársasági Elnöki Hivatal csak elutasítani tudta, de részleteiben cáfolni nem. „Hiteles cáfolat hiányában a plágiumvád számunkra nem politikai elemzés, vagy az érvek egymással szembeni mérlegelésének dolga. Úgy gondoljuk, hogy az elnöki hivatal tekintélyének megmentéséért - de legalábbis megőrizve az esélyt annak újjáépítésére - Schmitt Pálnak haladéktalanul le kellene mondania” – írják a Jobbklikk blog szerzői közös szerkesztőségi véleménybejegyzésükben.

A blogot még 2007 novemberében alapította Navracsics Tibor társasblogként.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elevenmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr993542745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása