HTML

elevenmertek

hétköznapi, embereket érdeklő, érintő közérdekű témákról amivel találkozom magam is

Friss topikok

Címkék

No komment

2012.04.18. 10:39 elevenmertek

A 80-as években az egyetemisták beszervezése köztudott volt.Az 5-10-20 -30 éves évfolyam találkozók comingout-tal telnek el.Mindig kiderül valakiről,vagy bevallja ennyi év után ,hogy nála hogy zajlott.Az ugy nevezett szetesek ,akik néhány évet már az egyetem elött dolgoztak és a munkahelye támogatta a egyetemre járást a rendszer elkötelezettjei voltak. A tanulmányi osztályon mindenkinek volt dossziéja amibe még a középiskolás osztályfönöke is beleírt néhány jellemzést.Az egyetemi 4-5 év derekán valakik javaslata alapján az évfolyam 130 emberéből. 60 emberrel beszélgetett el egy tiszt.A találkozóra invitáló levelet a kollégiumi portán lévő levelezésre és szobakulcs elhelyezésre alkalmas fiokokba postázták névre szólóan.Blaha Lujza téri söröző volt az elbeszélgetés egyik állomása.

Marcangoló Korelnök

Farkasházy, álszent arccal, bele a kamerába, annak idején, Szabó Disznó lebukásakor azt nyilatkozta a mostanában megszűnő Heti Hetesben, álljon elé, akinek Szabó ártott a besúgásaival.
Mondjátok, láttatok ti ennél nagyobb demagógot? Ha egy mocskos diktatúrában karrierépítési lehetőség a besúgás, akkor egy spicli közvetlenül árt azoknak, akik, nemesebb erkölcsűek lévén, effélékre nem kaphatók.

Tibke

Az igazság ezzel szemben az, hogy történelmi nap ez a mai, kedves Index!

Mert végre a lényegről kezdünk beszélni. Csak érthetetlen, miért kellett erre 22 évet várni, hiszen már akkor tisztán kellett volna látnia a véleményformálóknak:
azt, hogy egyik volt kommunista diktatúrában sem csinálta a kommunista (szocialista) párt olyan nagyüzemileg a rendszerváltásokkor az ügynökök beépítését a demokratikus pártokba, mint hazánkban. Éppen, mert vezető rendszerváltó országként bennünket gyűlöltek legjobban az elvtársak.
Sikerült is elérniük, hogy elsőkből az utolsók legyünk a volt kommunista országok közül.
Aminek egyedüli oka a teljes közéletünket megfertőző, kilábalásunkat ellehetetlenítő, MÁIG AKTÍV ügynökhálózat, mely maffiaként működik a belpolitikában, a gazdaságban.

Ha az ügynökakták nyilvánosságáról legyintve lemondasz kedves Szily és barátaid, akkor Magyarország jövőjéről mondtatok le egyúttal.

oras

Én meg azt hittem, hogy Szili Katalint akarták beépíteni anno a Fideszbe... Na, mindegy, meg kell jegyeznem a nevek helyesírását, akkor nem fogok így pofára esni legközelebb.
A témához érdemben annyit, hogy az egyetemen mindenki tudta, hogy ki az a politikai elhárító tiszt, akinek a dékáni hivatal folyosóján van az irodája, s legtöbben igencsak kerültük a vele való társalgást, pedig időnként valamilyen ürüggyel oda-oda csapódott egy-egy beszélgető társasághoz. S azt is tudtuk, hogy a csoportból, évfolyamból kik azok, akik időnként felkeresik az irodájában, s feltételeztük, hogy nemcsak a legutóbbi Loki-meccs kihagyott helyzeteiről folyik a társalgás...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elevenmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr74458497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása