HTML

elevenmertek

hétköznapi, embereket érdeklő, érintő közérdekű témákról amivel találkozom magam is

Friss topikok

Címkék

Wittner és Lázár

2011.11.04. 15:16 elevenmertek

Wittner Mária "megtámadása" előtt volt egy történet mikor Lázár Jánost vették verbális tűz alá. Egy nőt sajnos ebben a férfi uralmú társadalomban könnyebb bántani, s egy férfinél ezzel nem lehetne szinte semmiféle visszhangot kiváltani, ezért rajta máshol kerestek s találtak fogást. Előbányásztak egy sok évvel ezelőtti önkormányzi ülésen elhangzott mondatát, valami ilyesmi volt: hogy akinek nincs pénze az annyit is ér.

Némi vihart kavartak is vele, de az összefüggés, hogy mi is volt a valódi oka e több ével ezelőtti info előbányásának épp akkor - úgy március táján- azt valahogy egy újságírónak se jutott eszébe kutatni. Legalábbis én sehol nem találkoztam vele. S az sem tünt fel, hogy mindez akkor keveredett elő, amikor Lázár János hódmezővárosi polgármester sajtótájékoztatón mutatta be az szt-tisztek névsorát ismertető honlapot, 547 szt tiszt nevével.  Köztük Boros Imre és Megyessy Péter személyi adatlapját tette fel a "szigoruantitkos.hu"- ra a hódmezővásárhelyi Emlékpont.

                                                                          további részletek később!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elevenmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr283353593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása