HTML

elevenmertek

hétköznapi, embereket érdeklő, érintő közérdekű témákról amivel találkozom magam is

Friss topikok

Címkék

Ügynökmúltja lehet Juhos végzete

2011.12.23. 09:40 elevenmertek

2011-12-11 02:45:00
Budapest ‒ Általános a megrökönyödés a hazai asztalitenisz társadalomban, miután Juhos Józsefről (63), a szövetség szakmai alelnökéről, elnökségi és intézőbizottsági tagjáról kiderült, három és fél évtizedre visszanyúló az ügynökmúltja.Amint a Blikk arról szombaton beszámolt, a sportág hazai éljátékosai, világbajnokai felháborodtak s követelték a vezető azonnali eltávolítását.

A szövetség elnökét, Pákh Imrét (61) az Egyesült Államokban értünk utol, egyelőre nem tör pálcát a szakember felett.

„Súlyos állítások jelentek meg Juhos József személyét illetően, és ezekről természetesen korábban nem volt semmiféle tudomásom – mondta a Munkácsy-festmények gyűjtőjeként is ismert milliárdos üzletember. – A jövő héten megyek ismét Magyarországra, akkor személyesen szeretnék beszélni az alelnökkel. Úgy gondolom, a karácsonyi ünnepek előtt dönthetünk a sorsáról."

Úgy tudjuk, a botránytól függetlenül is elnökségi ülést terveztek december 22-re. Az a tanácskozás jó alkalomnak ígérkezik a helyzet tisztázására.

Egyébként sincs könnyű helyzetben az elnökség, hiszen Juhos József főállású vezetőként látta el a szakmai alelnöki teendőket, de Pákh Imre már korábban szorgalmazta munkaszerződése felülvizsgálatát. Állítólag csökkenteni kívánták javadalmazását, mert eddig is túl sokba került a szövetségnek. Juhos Józsefet szombaton is hiába kerestük.

M. I.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elevenmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr123490187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása